Lämna sidan

Informationsmaterial för Koll på soc

Här hittar du banners, affischer, filmer och annat material för dig som vill berätta om Koll på soc.

Banners för nedladdning

Använd gärna bilderna för att länka till Koll på soc från er webbplats.

Visningsbild av banner. Text till vänster: Behöver du träffa socialtjänsten? Kolla kollpasoc.se

Banner, original 1800x900 px (png)

Visningsbild av banner av loggan: En persikobeige cirkel med texten Koll på soc i vitt, och under den står det kollpasoc.se.

Banner, original 660x660 px (png)

Filmer

Här finns alla filmer från Koll på soc. Det är både filmer för att sprida kännedom om Koll på soc och filmer som finns på sajten.

Beställa tryckta affischer och klistermärken

I Socialstyrelsens webbshop finns kit med informationsmaterial. I kiten ingår affischerna som du ser längre ner.

Affischer för nedladdning

Här finns affischer om Koll på soc i A4-format som du kan ladda ner och skriva ut. Affisch 1–3 är tänkta för skolor, ungdomsmottagningar, boenden för barn och unga och liknande. Affisch 4 är främst för socialtjänstens lokaler.

Visningsbild av affisch. En ung tjej står med nedböjt huvud och ser ledsen ut. Text under: Jag får aldrig välja själv, och därunder en kort beskrivning av sajten Koll på soc. Bredvid texten finns loggan för Koll på soc.

Affisch 1, Jag får aldrig välja själv (pdf)

Visningsbild av affisch. En ung kille står lutad mot en vägg och tittar ner i sin mobiltelefon. Text under: De bryr sig ändå inte, och därunder en kort beskrivning av sajten Koll på soc. Bredvid texten finns loggan för Koll på soc.

Affisch 2, De bryr sig ändå inte (pdf)

Visningsbild av affisch. En ung tjej sitter på en gunga och ser nedstämd ut. ext under: Jag vill inte gå hem, och därunder en kort beskrivning av sajten Koll på soc. Bredvid texten finns loggan för Koll på soc.

Affisch 3, Jag vill inte gå hem (pdf)

Visningsbild av affisch. Text: Hej, så här går det till när du träffar socialtjänsten, och därefter en punktlista med olika rättigheter. Längst ner är en illustration av en ung tjej som sitter med armarna i kors och en pratbubbla med texten: Soc ska se till att du får information som är viktig för dig, på ett sätt som du förstår. Bredvid tjejen finns loggan för Koll på soc och URL:en kollpasoc.se.

Affisch 4, När du träffar socialtjänsten (pdf)